Bezpieczeństwo zdrowotne żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 310-JBS1-2PDWI-1 | Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Bezpieczeństwo zdrowotne żywności | ||
Jednostka: | Wydział Chemii | ||
Grupy: |
3L stac. I stopnia studia jakości i bezpieczeństw środowiska-przedm.fakultatywne II rok I stopień Jakość i bezpieczeństwo środowiska sem. zimowy |
||
Punkty ECTS i inne: |
2.00 ![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | polski | ||
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywne |
Zajęcia w cyklu "Rok akademicki 2021/22"
Okres: | 2021-10-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Laboratorium, 15 godzin, 999 miejsc ![]() Wykład, 15 godzin, 999 miejsc ![]() |
|
Koordynatorzy: | Barbara Leśniewska, Elżbieta Wołyniec | |
Prowadzący grup: | Barbara Leśniewska, Julita Malejko, Elżbieta Wołyniec | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Laboratorium - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet w Białymstoku.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet w Białymstoku.