Bezpieczeństwo i higiena żywności 0200-ES1-2BHZ
Rok akademicki 2019/20
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Bezpieczeństwo i higiena żywności 0200-ES1-2BHZ | |||||||||||||
Zajęcia |
Rok akademicki 2019/20 (2019)
(zakończony)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||
![]() |
Termin i miejsce: | |||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 29 | |||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||
Prowadzący: | Marek Bartoszewicz | |||||||||||||
Uwagi: |
Grupa wykładowa |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet w Białymstoku.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet w Białymstoku.