Przedmiot do wyboru - Chemia żywności B
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 0200-CS1-3PDWVIII-2 | Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Przedmiot do wyboru - Chemia żywności B | ||
Jednostka: | Instytut Chemii | ||
Grupy: |
3L stac. I stopnia studia chemiczne-przedm.fakultatywne specjalnościowe III rok Chemii Ogólnej Semestr Letni |
||
Punkty ECTS i inne: |
4.00 ![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | polski | ||
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywne specjalnościowe |
Zajęcia w cyklu "Rok akademicki 2019/20" (zakończony)
Okres: | 2019-10-01 - 2020-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Laboratorium, 30 godzin ![]() Wykład, 30 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Izabella Jastrzębska, Barbara Szachowicz-Petelska | |
Prowadzący grup: | Izabella Jastrzębska, Joanna Kotyńska, Barbara Szachowicz-Petelska | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Laboratorium - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet w Białymstoku.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet w Białymstoku.