Bezpieczeństwo i higiena żywności 0200-ES1-2BHZ
Rok akademicki 2018/19
Laboratorium,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Bezpieczeństwo i higiena żywności 0200-ES1-2BHZ | |||||||||||||||||||
Zajęcia |
Rok akademicki 2018/19 (2018)
(zakończony)
Laboratorium (LAB), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||||||
![]() |
Termin i miejsce: | |||||||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | |||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||||||||||||
Prowadzący: | Urszula Czyżewska | |||||||||||||||||||
Uwagi: |
Grupa 1 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet w Białymstoku.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet w Białymstoku.